Okulumuz Hakkında

Gödekli Köyü Aralık/IĞDIR
 Fotoğrafı

VİZYON

Içinde yasanilan zamanin gereklerine göre degil, gelecek yüzyillarin ihtiyaçlarini bilerek ona göre hazirliklarini yapan, yasanilan zamanin da bütün teknik ve teknolojik gelismelerini bünyesine barindiran, ayni zamanda da sevgi ,dostluk ve hosgörü iklimini soluklayan, herkesle diyaloga açik, his ve düsüncelerini ifade edebilen insanligin temsilcileri. Fikirlere deger verilen,Fikir alisverisinin gerçeklestirildigi,Okumanin ve kendini gerçeklestirmenin yaygin oldugu bir dünya olusturmaya katki saglama.

MİSYON

Gödekli Ortaokulu misyonu, Atatürk ilke ve inkilaplarina, cumhuriyetin temel ilkelerine bagli, Türk Milli Egitim sisteminin genel amaçlari dogrultusunda bünyesinde ögrenim gören; Isleri yapan degil ;Isleri dogru yapan, Sorgulayan, Arastiran, Saglikli, iletisim kuran,Yasami kullanma becerisini kazanmis ,düsünen düsündüren, Demokratik kisilik egitimi alan; herkesi Türk milletinin milli, ahlaki, insani, manevi ve kültürel degerlerini benimseyen, koruyan ve gelistiren; ailesini, vatanini, milletini ve tüm insanligi seven; kendi öz benligini ve kabiliyetlerini bilerek bunlari milletinin hizmetinde kullanmayi hedefleyen; bedenen, zihnen ve ahlaken yüksek seciyeli insanlar yetistirmektir.

Öğretmen

Pansiyon Bilgisi

ADSL (1 Mbit)

İl ve İlçe Merkezine Uzaklık

Aralık ilçe merkezine yaklaşık 15 km, Iğdır iline de yaklaşık 55 km uzaktadır.

Yerleşim Yeri Bilgisi

Gödekli Köyü yaklaşık 2000 nüfusludur.

Taban-Tavan Puan Bilgileri

Okulun YGS/LYS Başarı Durumu